אסאדו בתנור

אסאדו בתנור

אסאדו בתנור

מצרכים

בצל לבן 1
2 גזרים
1 בטטה
2 תפוחי אדמה (או כל ירק שורש שיש לכם בבית)
קילו וחצי נתח אסאדו חתוך לקוביות

מרינדה:

חצי כפית שום כתוש
3 כפות רכז רימונים
2 כפות סויה
כף גדושה של דבש
‏4 כפות שמן זית
כפית שטוחה של מלח
3 כפות תבלין העמוקה

הוראות הכנה:

תחילה נערבב את מצרכי המרינדה בקערה רחבה. כשהמרינדה מוכנה נחתוך את נתח האסאדו לקוביות של כ5 ס"מ ונשרה את הקוביות החתוכות במרינדה למשך כחצי שעה- שעה.

בזמן ההשריה יש לקלף את הירקות ולחתוך אותם גס. בסיר רחב נפזר את ירקות השורש החתוכים ומעל נשפוך את המרינדה וקוביות הבשר שהושרו מבעוד מועד.

נוסיף כוס מים ונעטוף עם נייר אפיר ומעל נייר כסף (יש לאטום טוב טוב את הסיר על מנת שלא יברחו נוזלים). נכניס את הסיר לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 4 שעות.
לאחר ארבע שעות נעלה את הטמפרטורה ל 200  מעלות למשך חצי שעה.

נבדוק שהבשר רך ונגיש, 

בתיאבון(:

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.