דג אמנון עם פירה

דג אמנון עם פירה

מצרכים:
• 4 חתיכות דג אמנון
• 5 כפות שמן זית
• 2 כפות תבלין “העוקצנית”
• 1 כפית מלח

אופן הכנה:
1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.
2. בקערה, מערבבים את שמן זית עם תבלין “העוקצנית” ומלח.
3. מורחים את הבלילה על כל חתיכות הדג טוב טוב 🙂
4.מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים במשך 20 דקות, או עד שהדג משחים יפה ומוכן.

הדג מתאים להגיש עם כל תוספת שאוהבים.

בתיאבון!💚
חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.