דג בטאבון\בתנור עם רוטב צ'מצורי

דג בטאבון\בתנור עם רוטב צ'מצורי

מרכיבים:

קילו דג ברמונדי\ מוסר ים חתוך לפרוסות עבות

3 פטרוזליה קצוצים דק

5 כפות שמן זית

2 שיני שום קצוצות

2\1 לימון סחוט

4\1 פלפל אדום חריף 

חצי כפית מלח

כף תערובת העוקצנית

חצי כף תערובת החרפרפה

חצי כף תערובת הסמוקה  

2 עגבניות פרוסות לפרוסות

2 בצלים סגולים פרוסים לטבעות

 הוראות הכנה:

לתערובת הצ'מצ'ורי:
יש לערבב בקוצץ את השמן זית, הלימון, התערובות, הפלפל החרחף, השום, הטימין, הפטרוזיליה הקצוצה והמלח. יש לסדר  במחבת מתאימה לטאבון את הירקות ועליהם את חתיכות הדג. יש לעטוף את הדג בתערובת הצ'מצורי משני הצדדים ולהכניס לטאבון על אש הכי נמוכה למשך 7 דקות, להוציא ולהפוך את התיכות הדג ולמרוח את הצד השני בתערובת הצ'מצ'ורי ולהכניס לעוד כ-7 דקות .

לאחר שהדג מוכן יש להוציא ולאכול:)

** לבישול בתנור - יש לחמם מראש תנור טורבו על 180 מעלות לבשל את הדג מכל צד כ-10-12 דקות.

המלצות להגשה:
חצי לימון, תערובת צ'מצ'ורי בצד, תפוחי אדמה בתנור

בתאבון:)

בתאבון !!

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.