מרכיבים:
2-3 חצילים שטופים ופרוסים לאורך
תערובת "צ'מצורי" לתיבול החצלים:
כף תערובת הסמוקה
כף תערובת העוקצנית
חצי כף תערובת החרפרפה
חצי כפית שום כתוש
4-6 כפות שמן זית
מלח
הוראות הכנה:
הכנת ה"צ'מיצורי":
בקערה יש לערבב את כל המרכיבים לרוטב (תערובות התבלינים+שמן זית+שום כתוש+השום)
יש למרוח את התערובת על החצילים עצמם ולהכניס לטאבון עד לבישול שלהם (חריכה מבחוץ ורכות מבפנים) (לוקח כ-15 דקות בטאבון, בתנור שחוממם ל-200 מעלות בישול של כחצי שעה 40 דקות).
המלצות להגשה
חצי לימון
טחינה
בתאבון:)