חצילים בתנור\ בטאבון

חצילים בתנור\ בטאבון

 

מרכיבים:

2-3 חצילים שטופים ופרוסים לאורך

תערובת "צ'מצורי" לתיבול החצלים:

כף תערובת הסמוקה

 כף תערובת העוקצנית

חצי כף תערובת החרפרפה

חצי כפית שום כתוש

4-6 כפות שמן זית

מלח

 

הוראות הכנה:

הכנת ה"צ'מיצורי":

בקערה יש לערבב את כל המרכיבים לרוטב (תערובות התבלינים+שמן זית+שום כתוש+השום)

יש למרוח את התערובת על החצילים עצמם ולהכניס לטאבון  עד לבישול שלהם (חריכה מבחוץ ורכות מבפנים) (לוקח כ-15 דקות בטאבון, בתנור שחוממם ל-200 מעלות בישול של כחצי שעה 40 דקות).

המלצות להגשה

חצי לימון

טחינה

בתאבון:)

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.