כרובית בתנור עם טחינה ופטרוזיליה😍
Share
מצרכים:
1 כרובית חתוכה לפרחים
5 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית גדושה של תבלין העוקצנית
½ כפית תבלין הממכרת
טחינה גולמית
פטרוזיליה קצוצה
מבשלים את פרחי הכרובית בסיר עם מים רותחים במשך 10 דקות עד שהם מתרככים מעט. בינתיים, בקערה מערבבים שמן זית ואת שאר התבלינים . מניחים את פרחי הכרובית על מגש עם נייר אפייה ומורחים את הרוטב שהכנו על כל פרחי הכרובית , מכניסים את הכרובית לתנור בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה, עד שהכרובית מקבלת צבע זהוב יפה.
כשהכרובית מוכנה, מניחים אותה על צלחת שטוחה עם שכבת טחינה מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה, מי שאוהב אפשרי להוסיף סחוג ועגבניה קצוצה ליד כדי להעשיר את המנה בטעמים נוספים.
בתיאבון(: