עוף עם תפוחי אדמה

עוף עם תפוחי אדמה

  1. כרעי עוף בתנור ותפוחי אדמה:

מצרכים:

4 כרעיים מחולקות (לשוק + ירך)

4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות

תבלינים:

3\1 כוס שמן קנולה

2 כפות תבלין גריל

4\3 כפית שום כתוש

מלח גס

4\3 כוס מים

מעט שמן זית

אופן ההכנה:

לטגן בסיר את חלקי העוף עד לסגירה מלאה מכל הצדדים ולהניח בצלחת .

לסיר בו טוגן העוף להוסיף את השמן + השום הכתוש+ תבלין גריל – לערבב יחד לכמה שניות עד לפתיחת התבלין

להוסיף את  כרעי העוף ותפוחי האדמה + לכסות עם 4\3 כוס מים .

לבשל למשל 45 דקות

לאחר סיום הבישול יש לחמם תנור ל-200 מעולות לזלוף מעל העוף שהתבשל מעט שמן זית ולהכניס לתנור למשך 20 דקות להשחמת העוף

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.