עוף עם תפוחי אדמה
Share
- כרעי עוף בתנור ותפוחי אדמה:
מצרכים:
4 כרעיים מחולקות (לשוק + ירך)
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
תבלינים:
3\1 כוס שמן קנולה
2 כפות תבלין גריל
4\3 כפית שום כתוש
מלח גס
4\3 כוס מים
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
לטגן בסיר את חלקי העוף עד לסגירה מלאה מכל הצדדים ולהניח בצלחת .
לסיר בו טוגן העוף להוסיף את השמן + השום הכתוש+ תבלין גריל – לערבב יחד לכמה שניות עד לפתיחת התבלין
להוסיף את כרעי העוף ותפוחי האדמה + לכסות עם 4\3 כוס מים .
לבשל למשל 45 דקות
לאחר סיום הבישול יש לחמם תנור ל-200 מעולות לזלוף מעל העוף שהתבשל מעט שמן זית ולהכניס לתנור למשך 20 דקות להשחמת העוף