כרעי עוף ביין ותפוז

כרעי עוף ביין ותפוז

מרכיבים:

4 כרעי עוף מופרדות (שוק וירך)

3 בצלים אדומים חתוכים לרצועות

5 כפות שמן זית

מיץ סחוט מתפוז

חצי כוס יין אדום

4\3 כוס מים

2 כפות סילאן

חצי כפית מלח

כף תערובת העוקצנית

כף וחצי תערובת הסמוקה  

 

 הוראות הכנה:

יש לחמם במחבת 2 כפות שמן זית ו"לסגור" את העוף מכל צדדיו, יש להניח בצד את כרעי העוף ולטגן במחבט את פרוסות הבצל עם 3 כפות שמן זית ולהוסיף: כף סילאן, חצי כוס ייו אדום, מיץ סחוט מתפוז אחד, תערובת הסמוקה +תערובת עוקצנית ולטגן קלות עד לריכוך והשחמה קלה של הבצל.

יש להוסיף את העוף לבצל ולערבב, יש להוסיף 4\3 כוס מים ולבשל כשעה על הגז.
עם תום הבישול יש להזליף על העוף כף סילאן נוספת ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות להשחמה לעוד 15 דקות (במידה וחסר נוזלים יש להוסיף עוד חצי כוס מים).

המלצות להגשה:
אורז לבן
בתאבון:)

 

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.