פוטטוס ממכרים

פוטטוס ממכרים

פוטטוס ממכרים:

מצרכים

6-7 תפוחי אדמה

2-3 כפות תערובת הממכרת

כף וחצי מיונז

3 כפות פירורי לחם 

2 כפות שמן זית

מלח גס

 

הוראות הכנה:

לשטוף ולפרוס את תפוחי האדמה לרצועות (ללא קילוף), לבשל כ-10 דקות בסיר עם מים מורתחים עד מצב של חצי בישול.

לאחר הבישול יש לסנן את המים ולצנן את תפוחי האדמה.

בקערה נפרדת לערבב :מיונז, שמן זית, תבלין ממכרת, ומלח גס. להוסיף את תפוחי האדמה המצוננים ולערבב הכל יחד.

להעביר לתבנית עם נייר אפיה ולפזר מעל פירורי לחם , להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעולות ולאפות במשך 15-20 דקות עד לקבלת צבע שחום.

לאחר שתפוחי האדמה מוכנים להוציא, לקרר ולהגיש (:

המלצות להגשה:
מיונז עם עירית או רוטב סריצ'ה.

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.