פוטטוס ממכרים
Share
פוטטוס ממכרים:
מצרכים
6-7 תפוחי אדמה
2-3 כפות תערובת הממכרת
כף וחצי מיונז
3 כפות פירורי לחם
2 כפות שמן זית
מלח גס
הוראות הכנה:
לשטוף ולפרוס את תפוחי האדמה לרצועות (ללא קילוף), לבשל כ-10 דקות בסיר עם מים מורתחים עד מצב של חצי בישול.
לאחר הבישול יש לסנן את המים ולצנן את תפוחי האדמה.
בקערה נפרדת לערבב :מיונז, שמן זית, תבלין ממכרת, ומלח גס. להוסיף את תפוחי האדמה המצוננים ולערבב הכל יחד.
להעביר לתבנית עם נייר אפיה ולפזר מעל פירורי לחם , להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעולות ולאפות במשך 15-20 דקות עד לקבלת צבע שחום.
לאחר שתפוחי האדמה מוכנים להוציא, לקרר ולהגיש (:
המלצות להגשה:
מיונז עם עירית או רוטב סריצ'ה.