תבשיל הודי משגע (כרובית וקטניות)

תבשיל הודי משגע (כרובית וקטניות)

מרכיבים:

100 גרם שעועית אדומה מבושלת (ניתן להשתמש בשעועית מוכנה לאכילה)

100 גרם גרגירי חומוס מבושלים (ניתן להשתמש בגרגירי חומוס מוכנים לאכילה)

200 גרם פרחי כרובית (ניתן להשתמש בקפואות שהופשרו)

250 מ"ל חלב קוקוס איכותי

2 שיני שום טריות חתוכות

2\1 פלפל חריף אדום חתוך

2\1 בצל סגול חתוך לקוביות

1 עגבניה פרוסה לקוביות

2 כפות שמן זית

4\1 כפית מלח

2 גבעולי כוסברה קצוצה

כף וחצי תערובת ההודית

חצי כף תערובת הסמוקה

 

 הוראות הכנה:

יש לטגן בשמן זית את הבצל, פלפל חריף, שום, להוסיף את התבלינים והמלח ולפתוח אותם בשמן, לאחר טיגון קל יש להוסיף את העגבניה ולטגן קלות. כאשר ככל המרכיבים מתרככים יש להוסיף את חלב הקוקוס (לנער אותו היטב לפני השימוש) ולערבב את התערובת לרתיחה קלה, לאחר הרתיחה יש להוסיף את השעועית, גרגרי החומוס והכרובית ולבשל על אש נמוכה עד להתרככות של הכרורבית (רצוי להגיע למצב שהינו אלדנטה), עם התרככות הכרובית יש להוסיף מעט כוסברה קצוצה

המלצות להגשה:
אורז לבן :)

בתאבון !!

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.