דאל קרם קוקוס

דאל קרם קוקוס

 

רכיבים:

2 כוסות עדשים אדומות שטופות היטב

3 כפות שמן זית

בצל אדום חתוך לקוביות

3  ס"מ ג'ינג'ר מגורד

חצי צ'ילי אדום טרי חתוך לפרוסות

חצי כוס קרם קוקוס (125 מ"ל)

חופן כוסברה קצוצה

כף תערובת הודית


אופן הכנה:

1. בסיר שטוח, יש לטגן את קוביות הבצל האדום, הג'ינג'ר, הצ'ילי האדום והתערובת ההודית במשך 5-7 דקות, עד שהבצל מתרכך.


2. יש להוסיף את קרם הקוקוס ולערבב היטב.


3. לאחר מכן, הוסיפו את העדשים וערבבו קלות.


4.  הוסיפו חצי כוס מים מעל העדשים, כסו את הסיר ובשלו על אש בינונית במשך 15-20 דקות, עד שהעדשים מתרככות.


5. לקראת סוף הבישול, הוסיפו חופן כוסברה קצוצה וערבבו.

 

המלצות להגשה:

יוגורט חמוץ, טורטיה או אורז לבן.

 

בתיאבון!

 

 

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.