תבשיל קינואה ועגבניות

תבשיל קינואה ועגבניות

תבשיל קינואה ועגבניות:

מרכיבים:

כוס וחצי קינואה מושרת במים (השרייה לפחות שעתיים לפני הבישול)

בצל אדום קצוץ לקוביות

15 יחידות עגבניות שרי חתוכות לרבעים

10 עלי תרד קצוצים

3 כפות שמן זית

כפית שטוחה של מלח

כף וחצי של טוסקנית

כף של פילדלפית

2.5 כוסות מים חמים

הוראות הכנה:

יש לטגן בשמן זית את הבצל להוסיף את התבלינים, התרד והעגבניות שרי, לאחר שהתרד מתרכך יש להוסיף את כוס וחצי של הקינואה לערבב כ-2-3 דקות ולהוסיף את המים החמים. לבשל על אש בינונית עד שהמים נספגים ( במידה והקינואה לא מתרככת להוסיף מעט מים) ניתן להוסיף מלח לפי הטעם.

בתאבון !!

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.